Moriyumi Ko-Deba (Small Deba knife)
The Ko-Daba is useful knife for home cooks that perfer to clean and fillet the smaller size of fish, including small freshwater fishes such as trout. |
ตีจากตลับลูกปืนญี่ปุ่น (จำชื่อไม่ได้) ทิ้งรอยค้อนผิวขลุขละ ใส่ด้ามไม้พยุงและ ดุนเส้นโลหะรอบคอด้าม ฝักทำจากอคิลิก ลับมือด้วยหินญี่ปุ่น
Steel : Ball-bearing
Blade : 4 1/8" ( 0 mm)
Handle : 4 7/8 ( 0 mm)
Overall : 6 1/8" ( mm)
Thick : 3 mm
Saya : Acrylic
Triple-quenched
Forged from a Japanese ball bearing (close to 52100) to Japanese traditional-style kitchen knife. When compared with the Moriyumi knife-making process requires several extra step be carried out during foring, quenching, sharpening and finishing stages of production. Fitted with a traditional Japanese shaped Siamese rosewood handle with inlay collar. Ko-Daba that is commonly used in coastal areas of Japan ti fillet and butterfly small saltwater fish.
#mahalarbknives #japansesknife #debaknife #kitchenknife #japanseskitchenknife #thaiknife #knifeporn #forgedknife #ballbearingknife #52100 #sharpedknife #konrakmeed #thaiblade #thaiknife #มีดมหาลาภ #มีดไทย #มีดครัว #มีดทำกับข้าว #มีดญี่ปุ่น #มีดแล่ปลา #ตีมีด #มีดตลับลูกปืน #ทำมีด #ไม้พยุง #คนมีคม #คนรักมีด
Moriyumi Ko-Deba (Small Deba knife)
Reviewed by mahalarbknives
on
9/29/2017
Rating:
No comments